Friday, 30 June 2017

Three Marketeers

Decided to make the second post as the 'throwback' day. 

Let me tell you, A Story about Three Mad-People.


Story about their first time in Marketing.

Story about 'kegabutan'.
Story about their randomness.

No, JK. it ain't story. it willl be a general describe about them. Don't expect too much?


1.06.2016


I was an Attraction Manager(responsible for digital marketing) back then in AIESEC, and I need 2 Staffs.

1st Round I got Defita to help me for one year ahead
2nd Round, I dont want to elect anyone. but My Leader and Team-mate 'suggest' me to accept someone who ALLOCATED from other sub-function :))

This person. Eva. She didn't get elected in that sub-func 3 times. pretty tough huh. 


Eva was double role back then, OCP Xfair ya va? 
so she do the digital and physical marketing, in my deepest heart, "mati lo". gadeng. bercanda va :)

at the first time I was.... confused how to give them the task?
like, yes, I've been a manager before but I don't trust my staffs you know... so I don't give them the task
eh
I do give them, but I do the task too.. so if they don't do it, I have the backups

yes, it ain't no good. 

okay, skip for the flashback 1516.

so at first Eva said that, "give me times for addapting" with 2 roles yea you know

there I give all the task to defita, HEHE sorry dep.

terus aku capek pake bahasa inggris.

terus setelah 3 bulan ada kayak behaviour assesment, dimana aku nge-asses eva. dan dia blg dia gabut, tidak berkontribusi, dan ingin bekerja.
dia minta waktu adaptasi seminggu kenapa malah jadi 3 bulan, ya salah ku sih.

karena pas dia minta waktu, jadi kebiasaan otomatis langsung chat ke defita terus ngeliat dia sibuk as OCP juga(iya ini salah, harusnya bodo amat dia sibuk. resiko double role HAHAHA)

terus ada suatu waktu karena saya tidak sengaja cerita personal problem lalu menjadi dekat, ehehehe..

lalu tiba-tiba jadinya sering video call bertiga, voice group call, kalo nganggur siapa lagi dimana samperin, lagi gabut ke kostan, beli merchandise kembaran :'' jalan-jalan, bonding, explore aies.ec(????)

yang harusnya flownya kalo sama staff tu
awkward dulu bagi kerjaan, baru enak buat ngasih kerjaan. kalo sama defita tuh kebalik
awalnya dia iya-iya aja kalo dikasih, sekarang yaAllah banyak kendak kau dep. gadeng canda.
Eva yang mempertanyakan eksistensi dia di aiesec tu ngapain... yang bahkan aku juga bingung ini anak kenapa lahir. bercanda lagi.



random eva bilang gapernah ke punti kayu, dan akhirnya kita ke punti kayu


hasil Behaviour Assesment menunjukkan defita striving for exellence dan eva enjoying participation. dua award untuk staff, dua2nya... mereka :(

ada sih foto pake baju AIESEC kembaran :( tapi saya gendut jadi tidak mau post! mau post foto aib dan komuk tapi tidak jadi, bingung milihnya. too much y u kno.



Farewell party 1617. congratulations eva for best staff and best OCP!
and Marketing for best department!

Welcome to 1718 defita as attraction manager and eva as Project coordinator oGV

aye.
Share:

Monday, 19 June 2017

not really a first post

Hi everyone, or should I say

hello anyone?

So, welcome to my new blog! woohooo!!!
my old blog was suspended by google eventho I dont really know why..
I've emailed them tho.
Bye my 9 yo blog :(

but, maybe it will be a new page. a new fresh start! *spreading positive vibes like a pro*

let me fill your free time with my randomness.

with luv,
Shofi.
Share: